Professioneel aannemersbedrijf Amsterdam

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in Noord-Holland waar u op kunt rekenen? Dan bent u bij BB Bouwbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn een aannemersbedrijf in Amsterdam dat kwaliteitswerk aflevert. Van het plaatsen van een dakkapel tot het maken van een aanbouw aan uw woning, wij zijn het bouwbedrijf waar u op kunt rekenen. Dit komt doordat we beschikken over jarenlange ervaring, kennis en expertise. Daarbij hanteren we een zeer hoge kwaliteitsstandaard, waardoor we alle projecten tot in de puntjes verzorgd afleveren.

Bel: 0629124043Contactformulier

Bouwbedrijf dat u een totaalpakket biedt

Wanneer u voor ons kiest als uw aannemer, dan weet u zeker dat u in uw project volledig ontzorgd wordt. Wij nemen namelijk alles voor u uit handen doordat we een totaalpakket bieden. We ontwikkelen samen met u een concept voor uw bouwproject, wanneer dit volledig naar wens is, gaan we voor u aan de slag. We werken daarbij alles tot op het hoogste niveau af en gaan pas weg wanneer alles voor de volle 100% naar wens is.

Aannemer voor grote en kleine projecten

BB Bouwbedrijf is het aannemersbedrijf in Amsterdam waarbij u terecht kunt voor grote en kleine projecten. Van grote renovatie projecten tot aan reparatiewerkzaamheden, wij zijn de aannemer die u professioneel helpt bij alle werkzaamheden in en om uw huis. Wanneer u bijvoorbeeld een complete aanbouw aan uw woning wilt, dan kunnen wij dit volledig naar wens voor u verzorgen. Maar ook wanneer u een dakkapel wilt laten plaatsen binnen één dag bent u bij ons aan het juiste adres. Het maakt dus niet uit hoe groot of klein uw klus is, BB Bouwbedrijf is de professionele partner voor al uw bouwprojecten.

Aannemersbedrijf in Amsterdam dat maatwerk levert

Onze klanten zijn bij ons koning. Dat blijkt wel uit het feit dat onze klanten uit geheel Noord-Holland komen waaronder de plaatsen, Aalsmeer, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen Zaandam en Hoofddorp. Wij zetten daarom alles in het werk om ervoor te zorgen dat u compleet tevreden bent. Dit doen wij door goed naar uw eisen en wensen te luisteren en u te voorzien van professioneel advies met betrekking tot uw project. Zo ontwikkelen we samen met u een concept dat volledig voor u op maat is gemaakt en geven we u daarbij een helder kostenoverzicht. Vervolgens gaan onze ervaren vaklieden voor u aan de slag om het project perfect op te leveren. Bovendien is afspraak bij ons afspraak, wanneer we op onverwachte zaken stuiten tijdens de werkzaamheden, blijft de prijs nog steeds zoals we deze met u hebben besproken. Bij ons weet u dus altijd exact waar u aan toe bent.

De werkzaamheden waarvoor u bij ons terecht kunt:

  • Complete huisrenovatie
  • Dakkapellen
  • Timmerwerk
  • Schilderwerk
  • Elektriciteit
  • Loodgieterswerk
  • Badkamerinstallatie
  • Vloer leggen
  • Onderhoud en reparaties

Meer informatie

Wilt u weten wat BB Bouwbedrijf voor u kan betekenen? Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte op.