Laat uw badkamer volledig opknappen door BB Bouwbedrijf

Een badkamer behoort een waar paradijs te zijn. Het is immers meer dan alleen een kamer in huis waar u uzelf wast. Het is een plek waar u uzelf kunt zijn en even helemaal tot rust kunt komen. Maar helaas is dit niet altijd het geval, wanneer dit ook voor u geldt, dan is uw badkamer opknappen geen overbodige luxe. BB Bouwbedrijf kan dit voor u verzorgen. Wij kunnen voor u de badkamer van uw dromen realiseren. U kunt bij ons terecht wanneer u een compleet nieuwe badkamer wilt plaatsen, maar ook wanneer u uw badkamer wilt renoveren.

Bel: 0629124043Contactformulier

Badkamer laten plaatsen door ervaren installateur

BB Bouwbedrijf is de ervaren aannemer die voor u een gloednieuwe badkamer kan plaatsen. Wij gaan graag met u in gesprek over het realiseren van uw droombadkamer. Tijdens dit gesprek voorzien we u uiteraard van ons specialistisch advies. Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van badkamers, kunnen wij u helpen om uw badkamer zo in te richten dat deze van alle gemakken voorzien is. Daarbij weten wij exact hoe we ruimtes optimaal kunnen benutten, zodat we uw wensen voor uw badkamer perfect kunnen vervullen.

Badkamer compleet renoveren

In sommige gevallen is het niet nodig om een volledig nieuwe badkamer te laten aanleggen en volstaat een vakkundige renovatie van uw badkamer. Ook in dit geval is BB Bouwbedrijf de juiste installateur voor u. Wij kunnen uw badkamer zo opknappen, zodat deze weer helemaal van deze tijd is én dat deze natuurlijk exact zo is zoals u het voor u ziet. Wij zorgen ervoor dat u weer opnieuw verliefd wordt op uw eigen badkamer.

Complete badkamer opknappen

Wij zijn dé specialist in Noord-Holland die uw badkamer tot een waar paradijs kan omtoveren. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een renovatie of een nieuwe badkamer. Bovendien kunt u bij ons terecht voor het totaalplaatje. Wij ontwikkelen een compleet badkamerdesign voor u dat volledig voldoet aan al uw eisen en wensen, verzorgen van A tot Z de installatie en zorgen voor een afwerking tot in de puntjes. Wanneer u bijvoorbeeld in de randstad, Amsterdam, Aalsmeeer, Amstelveen, Haarlem, of Zaandam woont, BB Bouwbedrijf dus dé partner die uw badkamer weer laat stralen.

Wanneer het gaat om uw badkamer dan kunt u bij ons terecht voor:

  • Design
  • Elektra en verwarming
  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Ventilatie en afwerking
  • Timmerwerkzaamheden
  • Tegel- en schilderwerk

Wilt u weten wat wij voor uw badkamer kunnen betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en krijg direct inzicht in wat BB Bouwbedrijf voor u kan betekenen.