BADKAMER INSTALLATIE

Opzoek naar een vakman voor uw badkamer installatie?

Uw badkamer installatie door BB Bouwbedrijf.

De badkamer is zonder meer een van de belangrijkste ruimtes van iedere woning. Het is al lang niet meer een ruimte die een puur praktisch nut kent. Het gaat hier om een ruimte waar we even kunnen ontsnappen van de dagelijkse drukte, waar we onszelf kunnen zijn en werkelijk kunnen ontspannen. Ten minste als de badkamer voldoet aan onze wensen.

Opzoek naar de badkamer van uw dromen?

Zoals met alles moet de badkamer onderhouden worden of na de zoveel jaar een keer worden veranders. En daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid om van uw oude en niet meer van deze tijd zijnde badkamer te verbouwen tot een prachtige ruimte. Een badkamer waar u en uw familie vele jaren van zullen genieten.

Wij zijn de specialist op het gebied van badkamers

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en installeren van badkamers en wij bieden u dan ook een totaalpakket aan als het hier op aan komt. Veel meer dus dan alleen het renoveren alleen. Wij kunnen u een dienstverlening bieden die begint bij de conceptfase tot de daadwerkelijke uitvoering.

Wat kunnen wij voor u doen als het gaat om uw badkamer te installeren?

  • – Design
  • – Loodgieterswerkzaamheden
  • – Ventilatie en afwerkingen
  • – Elektra en verwarming
  • – Tegels en schilderwerk
  • – Timmerwerkzaamheden

Meer weten over een nieuwe badkamer?

Bent u benieuwd wat BB bouwbedrijf voor u kan betekenen en wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!