BB Bouwbedrijf uw onderhoudsbedrijf in Noord-Holland

Bent u woonachtig in Noord-Holland en op zoek naar een ervaren klusbedrijf? Dan bent u bij BB Bouwbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn het onderhoudsbedrijf in Noord-Holland waarbij u terecht kunt voor grote en kleine projecten. Dus of het nu gaat om een complete huis renovatie of om onderhoud en reparaties, wij zijn de betrouwbare partner die de klus voor u klaart.

Bel: 0629124043Contactformulier

Ervaren en betrouwbaar klussenbedrijf

Wanneer u een grote verbouwing aangaat, dan wilt u er natuurlijk van op aan kunnen dat u met een betrouwbare en ervaren aannemer samenwerkt. Een grote verbouwing zoals bijvoorbeeld een complete huis renovatie of het plaatsen van een aanbouw, brengt immers al genoeg met zich mee. BB Bouwbedrijf heeft een goede reputatie als klusbedrijf, deze reputatie hebben wij door de jaren heen verworven door keer op keer vakmanschap af te leveren bij onze klanten in, onder andere, Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Badhoevedorp, Haarlem en Zaandam. Ons werk is dan ook pas klaar, wanneer u voor de volle 100% tevreden bent.

Klusbedrijf dat u een totaalpakket biedt

BB Bouwbedrijf is het klussenbedrijf dat u volledig ontzorgt. Wanneer wij een project aannemen, betekent dit dat wij het werk compleet voor u uit handen nemen. Dit betekent dat we eerst met u in gesprek gaan, dit teneinde een goed beeld te krijgen van al uw wensen. Aan de hand van dit gesprek werken wij een concept, design en/of plan uit waarin overzichtelijk wordt weergegeven wat we voor u gaan doen. Wanneer u volledig akkoord bent met ons voorstel, dan gaan onze specialistische vakmensen voor u aan de slag en zorgen ze voor een oplevering die tot in de puntjes is afgewerkt.

Onderhoudsbedrijf in Noord-Holland voor vakmanschap

Voor iedereen die in Noord-Holland woont, is BB Bouwbedrijf de ervaren aannemer die klaar staat voor elke klus. Het maakt dus niet uit of u nu in Aalsmeer, Badhoevedorp of Duivendrecht woont. Van het installeren van een badkamer tot aan het leggen van een vloer en van het doen van al uw schilderwerk tot aan het plaatsen van een dakkapel, het maakt niet uit wat u in of om uw huis aan wilt pakken, wij kunnen u gegarandeerd verder helpen.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

  • Complete huisrenovatie
  • Dakkapellen plaatsen
  • Aanleg van elektriciteit
  • Badkamerinstallatie
  • Loodgieterswerk
  • Leggen van vloeren
  • Timmerwerk
  • Schilderwerk
  • Onderhoud en reparaties

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat ons ons onderhoudsbedrijf in Noord-Holland voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en stellen wanneer gewenst geheel vrijblijvend voor u een offerte op.